Aaron Carter Gratis Porrstjärna Bilder

Aaron Carter

Under de senaste åren har Aaron varit i pressen för allt från att fuska på Hilary Duff till fejd med YouTuber Jake Paul, vilket gör människor oroliga för hans barn och sätter hans spända relation med Nick på full skärm. Han påstod att hans bror sa till honom att han “har tankar och avsikter” att döda sin då gravida fru och ofödda barn. Angel påstods i begränsningsorder som arkiverade att Aaron “hotade livet” för henne, hennes make Corey Conrad och deras dotter Harper, som var 8 månader gammal vid den tiden vid den tiden.

Jag gick igenom omfattande terapi och behandlingar och jag har aldrig diagnostiserats bipolär eller schizofren. Min syster våldtog mig från 10 till 13 år gammal när hon inte var på sina mediciner. Jag känner rensad all min sanning är ute, jag behöver bara fokusera nu på min musik min karriär och stödja alla offer för missbruk och våldtäkt. År 2022 dog Leslie Carter av en överdos av receptbelagda läkemedel vid 25 års ålder, men hennes tragiska död gav inte hennes bröder, Aaron och Nick Carter, tillsammans.

Har Aaron Carter klippt banden med hela familjen?

Han är den yngre bror till Nick Carter och har tre systrar. Carter fortsatte att dela att förra gången han huffed var efter att han först gick till rehabilitering 2022 – och att efter att han ”återkallade omedelbart” körde han tillbaka för att söka ytterligare behandling. Sångaren förklarade att hans syster Leslie, som dog av en överdos 2022, var den som introducerade honom för Huffing. Aaron delade mer av samma känsla i november och tweetade att han “bad min familj att respektera mitt beslut om att aldrig se dem igen” och i december skrev han att han firade jul med sin “Nana” och ingen annan. “God julafton alla. Till alla de som tror att de inte har familj som jag (vilket jag inte) har du familj, “tweetade han och tillägger,” Jag har dig och du har mig alltid.”Hoppa till 2022 och Aaron Carter omskakade dessa berättelser efter Nicks beslut att söka en besöksförbud mot honom.

Aaron Carter Nettovärde 2022: Vad var Aaron Carter högst Nettovärde? – Nova Scotia idag

Aaron Carter Net värd 2022: Vad var Aaron Carter högst Nettovärde?.

Klicka här – Gratis vuxenchatt

Aaron Carter Theatre Center i New

Han hänvisar till sina växter som sina “bebisar” och ägnar mycket tid åt att se till att de vårdas och får all uppmärksamhet de behöver för att växa. Den 18 september 2006 rapporterades det att Carter var förlovad med den tidigare skönhetsdrottningen och Playboy -modellen Kari Ann Peniche. Us Weekly rapporterade senare att Carter avbröt sitt engagemang till Peniche och sa att han var impulsiv när han föreslog henne. Den 7 november 2022 började Carter i huvudrollen i Off-Broadway-produktionen av världens längsta musikal, The Fantasticks, på Snapple Theatre Center i New York City. Carter kastades i rollen som Matt, styckets centrala karaktär.

Rate article