Ashley Macias Porrfoton Och Videor

Ashley Macias i Kalifornien

Träffa Ashley Macias

I mer än 50 år har Phoenix Magazines erfarna författare, redaktörer och designers tagit alla sidor av dalen med prisbelönta och insiktsfulla skrivande, och banbrytande rapport och design. Våra expository -funktioner, berättelser, profiler och utredningsfunktioner håller våra 385 000 läsare i kontakt med dalens senaste trender, evenemang, personligheter och platser. Nyligen utsågs hon till månadens 2022 -konstnär och 2022 Best of Phoenix Surrealist i tidningen Phoenix.

Ashley Macias och banbrytande rapport

Italdal Regional Technical High School håller fast ceremoni för nya certifierade sjuksköterskor – John Guilfoil Public Relations LLC

Assabet Valley Regional Teknisk gymnasium håller fast ceremoni för nya certifierade omvårdnadsassistenter.

Klicka här – Gratis vuxenchatt

Jag har definitivt mött många kampar om det handlar om tekniken i mitt arbete, säljer arbete, har en röst eller helt enkelt att vara en gaybrun kvinnlig konstnär. Det finns ett enormt spektrum av frågor på vägen, men mitt huvudfokus är beslutsamheten och hjärtat som talar för sig själv genom mitt konstverk. Vi är höga, färgglada, kreativa och allt om våra oberoende artister. Phoenix är en otrolig stad – men den är så stor och så stor och så mångfaldig att vi alla missar massor av fantastiska människor, företag, organisationer, evenemang och mer. Förutom att vinna ett centrum av Phoenix -prispaketet ingick också de fyra vinnande posterna i uppmaningen till konstnärer, med målet att använda orden och bilderna för att inspirera ett centralt Phoenix -väggmålning eller konstinstallation. ”Jag börjar alltid med ögat … fönstret till själen … Jag kommer att flyta tre ögon på sidan, en triangel.

Ashley Macias läsare i

Månadens konstnär: Ashley Macias

Jag gick aldrig i skolan för konst, men det har alltid varit det viktigaste i mitt liv, uttrycka mig och utveckla mitt hantverk. Jag älskar det här, och det har alltid varit en enorm inspirationskälla i mitt liv. Många av mina nuvarande projekt består av lokala väggmålningar runt Roosevelt Row Art District. De flesta varje galleri och CoffeeShop på Roosevelt Row har visat arbetet med den Kalifornienfödda, Tucson-uppstoppade konstnären, som tog examen i Phoenix och nu har ett hem i Tempe. Hennes senaste stycke är en storskalig väggmålning som lindas runt insidan av den reinkarnerade Paz Cantina. “Jag fick måla vad jag ville, så länge det inte var dag av de döda,” säger hon.

Ashley Macias på Roosevelt Row har visat sig
Ashley Macias Certified Nursing

Rate article