Billie Eilish Gratis Sexiga Gallerier

22 Sexiga bilder av Billie Eilish i trånga dukar

Om jag är inspirerad att göra en viss typ av låt, kommer jag att göra den typen av låt, oavsett om det är vad de känner mig som eller tror att jag är. Jag har så många mönster och videoidéer och texter i mitt huvud, så jag försöker alltid vara produktiv. Jag vill inte att folk på mina utställningar ska komma ut och säga: ‘Jag såg bara en cool show.’Jag vill att de ska säga,’ Jag hade kul på utställningen.’Jag vill att det ska vara en samarbetsvillig sak och vara en del av publiken och få dem att vara en del av mig. Jag försöker interagera med alla där och få dem att vara lika med mig eftersom de är. Jag känner att jag kanske är en designer eller stylist – eller regissör eftersom jag alltid har varit super intresserad av kameror och redigering.

  • Hennes mellannamn, Eilish, var ursprungligen tänkt att vara hennes förnamn, medan Pirate skulle vara hennes mellannamn.
  • Jag känner att jag skriver så att människor kan tänka på det som deras.
  • Den 18 november 2022 släppte Eilish låten “Ocean Eyes”.
  • Hon lärde sig att spela Beatles “I Will” på ukulele vid 6 års ålder; gick med i Los Angeles Children’s Chorus vid 8 års ålder; och började skriva låtar på allvar vid 11 års ålder, hennes talanger vårdades genom sin mors låtskrivningsklass.
  • Enligt RIAA har hon sålt 41.5 miljoner digitala singlar och 5 miljoner album.

Jag tycker att det är riktigt coolt när artister har låttitlar eller albumnamn som är en riktigt konversationssent. Ordet “konstnär” betyder så många olika saker, och jag känner att vara en riktig, du måste verkligen göra allt. De människor som jag tänker på som konstnärer – Tyler skaparen, Childish Gambino, Kanye West – gör det mest. Jag älskar verkligen Linkin Park, och jag älskade Chester Bennington, och det är hemskt vad som hände med honom.

Billie eilish samarbetsvill

Foto billie elish naken – taget från webbplatsen https: // media.vogue.co.Storbritannien/foton/609907EF743763A8BDE68B93/MASTER/PASS/BE%20X%20BV%20VIVIENNE%20WESTWOOD%20 (1).jpg

Albumy studyjne

Samma månad tillkännagav hon också en ny singel, med titeln “Därför I Am”, som släpptes tillsammans med dess musikvideo den 12 november 2022. Eilish utförde “Därför är jag” och “min framtid” på Jingle Ball i december 2022. “Lost Cause” -sångaren har vunnit flera priser och sex RIAA -certifieringar för sina album och låtar.

Billie Eilish fynd Att ha Tourettes syndrom “utmattande” – CNN

Billie Eilish finner att ha Tourettes syndrom “Uttömmande”.Visa full täckning på Google News

Klicka här – Gratis vuxenchatt

Jag tänker inte säga att jag är cool, för jag känner inte riktigt det. Jag bryr mig bara inte alls, och jag antar att det är vad folk tycker är coolt. Uppträdde på Oscars under i Memoriam -sekvensen med en låt “Yesterday” tillsammans med sin bror Finneas O’Connell. Blev den yngsta konstnären i historien att skriva och utföra ett James Bond -tema, vilket hon gjorde för ingen tid att dö .

Topp 15 Billie Eilishs bästa och värsta låtar genom tiderna!

Billie HolidayBillie Holiday var en av de mest inflytelserika jazzsångarna genom tiderna. Hon hade en blomstrande karriär i många år innan hon förlorade sin kamp med beroende. Eilish har varit öppen för sina kämpar med mental hälsa och berättade Gayle King i början av 2022 att hon betraktade självmord även när hon blev fettad nästa stora sak i popmusik.

Billie Eilish Billie HolidayBillie

Foto Billie Elish naken – taget från webbplatsen https: // media.vogue.co.Storbritannien/foton/60898F2D9825EE933D17ACFB/MASTER/W_1600%2CC_LIMIT/BILLIE%2520EILISH%2520INSERT_02.jpg

Related Posts