Chiken Noodlesoup Naken Collection

Kycklingnudlar Sopprecept

Eller kanske kycklingsoppa är för intetsägande för min smak. Detta skulle ha varit så fantastiskt om det inte hade varit så salt! Jag använde 6 Bouillon -kuber, snarare än 9 och det var fortfarande för Salty!

Chiken Noodlesoup Star Rating dock när den justeras

Det “hemliga vapnet” Tyler Florens lägger till Kycklingnudlar Soppa – mosad

Det “hemliga vapnet” Tyler Florens lägger till kyckling Nudelsoppa.

Klicka här – Gratis vuxenchatt

Salt och peppar tillsatt efter smak. Jag ökade mängden grönsaker och använde kycklingbuljong med låg natrium istället för kycklingboullions. Slutligen använde jag kycklingen från en deli rotissere kyckling och jag känner att det verkligen hjälpte till att ge en hemlagad buljong smak. En mycket enkel och välsmakande grundläggande måltid. Souper på kalla våta höstdagar! 3/4 kopp korn i stället för nudlarna ger det ett hjärtligare ämne.

Matnyheter och trender

Jag skulle definitivt åtminstone fördubbla det! Kommer definitivt att göra detta igen. Att frysa kycklingnudlar Soppa, häll serveringsstorlekar av den kylda soppan i fryspåsar märkta med datumet. Frysa i upp till sex månader.

Tillverkad som skriven ger jag detta ett 4 -stjärnigt betyg men när det justeras för vår smak blir detta ett 5 -stjärnigt betyg i vårt hus. Jag lekte lite med smaksättningen lite och lade till lite fryst majs till soppan. Jag gjorde hemlagade äggnudlar med receptet “mormors nudlar” från den här webbplatsen, tillagd under de senaste minuetterna med matlagning. Gör extra för att frysa för en lätt sjukdagsmåltid. Excellent kycklingnudlar sopprecept. Mycket lätt och har en hemlagad smak.

Rate article