Daniela Quintero Bilder Och Videor Naken

Daniela quintero

Första gången jag insåg att Running var min sport var i sjunde klass när jag satte en nationell åldersgruppsrekord i 3K. Det kom till min överraskning, men jag insåg hur passionerad jag var för sporten. Vi slutade spela klubbfotboll för några år sedan för att ägna de flesta av våra atletiska ansträngningar till att springa. Natalia Quintero rankade också mycket som sin syster i samma 800 och 1500 evenemang som slutade #2 och #3 i Phi Senior Ranking Lists. När en av oss går igenom en tuff tidsatletik är det alltid bra att ha varandra för uppmuntran när det behövs. Sedan början av denna pandemi är det lättare att gå och träna eftersom vi håller varandra ansvariga när vi känner oss omotiverade.

Chaminades pj ize-iyamu, Harvard-Westlake’s Alyssa Thompson bländar på Mission League Track and Field Finals – LA Daily News

Chaminades PJ ize-iyamu, Harvard-Westlakes Alyssa Thompson bländar på Mission League Track and Field Finals.

Klicka här – Gratis vuxenchatt

Vi vet när vi var och en har en dålig dag och försöker motivera varandra genom träning och tävlingar. Det hjälper definitivt när vi uppmuntrar varandra. Vi är så lyckliga att vi delar denna liknande passion eftersom den får fram det bästa i var och en av oss. Vi älskar att rangordna våra fördrivna kombuchas, hitta nya spår att springa på tillsammans, äta açai skålar och dricka smoothies efter en solig, lång sikt. Det senaste året har löpning varit höjdpunkten i de flesta av våra dagar.

Årets junior kvinnliga idrottare

Om du är på en personlig anslutning, som hemma, kan du köra en antivirusscanning på din enhet för att se till att den inte är smittad av skadlig programvara. För en komplett lista över alla idrottare från Filippinerna som har passerat bronsmärket. Jag gillar hur stark jag känner mig de flesta dagar efter en bra körning och hur ödmjuk jag känner mig efter de tuffa. Det rankas henne #5 i Sydostasien igen; Den enda filippinska idrottsman rankad i topp 10.

  • Om du är på en personlig anslutning, som hemma, kan du köra en antivirusskanning på din enhet för att se till att den inte är smittad av skadlig programvara.
  • Sedan början av denna pandemi är det lättare att gå och träna eftersom vi håller varandra ansvarig när man känner sig omotiverad.
  • Bortsett från att vara turen att ta emot medaljer och band genom att springa, har vi träffat några av våra närmaste vänner.
  • Ända sedan vi började springa har min syster och jag alltid tränat tillsammans, och det har blivit en stor del av varför vi älskar det.
Daniela Quintero för att vi håller varandra

Du får utforska Golden Retriever -sidan av dig själv. Slutligen, men viktigast av allt, älskar jag att springa på grund av de människor jag är omgiven av. För mig har den mest speciella delen om min löpande resa varit min familjs engagemang och min förmåga att göra det med min syster. Ända sedan vi började springa har min syster och jag alltid tränad tillsammans, och det har blivit en stor del av varför vi älskar det. Vi är båda ganska konkurrenskraftiga, och även om vi fortfarande har den konkurrensfördelen, vet vi hur lyckliga vi är att vara träningspartner. Att kunna arbeta tillsammans och hjälpa varandra har varit en viktig orsak till våra framgångar.

Rate article