Emaza Dilan Porrfoton Och Videor

Emaza dilan Biografi, wiki, höjd, ålder, familj, nettovärde

De känner att hon försökte visa var hon är så att människor kunde komma i kontakt med myndigheterna. Hon tillade också att hon kunde ha köpt sitt eget hus, men hennes familj tog henne pengar från sitt konto. Hon förklarar vidare att hon blev sparkad ut gruppen och att familjen inte alls är lycklig.

Emaza dilanCeraadi split, Orubbligt stöd från sitt mamma och nya projekt ‘e-mixtape’- Flauntmagasin – Flauntmagasin

Emaza dilanCeraadi split, Orubbligt stöd från sitt mamma och nya projekt ‘e-mixtape’- Flauntmagasin.

Klicka här – Gratis vuxenchatt

“Fortfarande ditt bästa” av Giveon, “Come Thru” av H.E.R., Jag behövde ge min vibe på banan. Flickor behöver skivor som berättar hur de känner. Killarna gör det, vi måste göra det. Jag tappade min video med det, jag har bara fått beröm och komplimanger.

Födelsedag: 11 januari 1998

Den tredje systerdelen av all-girl-gruppen är Saiyr. Hon föddes den 14 maj 1995, vilket gör att hon är 22 år. Ceraadi -systrarna är för närvarande i rampljuset av alla fel skäl.

Emaza Dilan stöd från henne

Emaza Dilan All

Min mammas filippinska och vita, min fars svarta. Jag försöker balansera mitt arbete och ha kul. Du lever bara en gång, du kan inte vara för allvarlig eller så blir du galen. Vi kom in där för att knulla skit upp! Jag är partiets liv, jag är energin.

Rate article