Greg Mckeon Gratis Porrstjärna Bilder

Greg McKeon

McKeown intervjuade Al Gore vid den årliga konferensen för World Economic Forum i Davos, Schweiz, och fick en inbjudan att tala på sin årliga innovationskonferens. McKeown har intervjuats på TV- och radioprogram inklusive NPR: s alla saker som betraktas och NBC. I år kommer jag att erbjuda ett stipendium för högskoleutbildning. Om du är intresserad av att ansöka, vänligen maila mig så skickar jag en ansökan till dig. Tidigare äventyr har inkluderat resor till gymnastikgymmet, bergsklättring, rullskidor, vandringar, skidresor, Catalina Äventyrsfat Catalina och Äventyrsfat Thailand. I kärnan i varje Greg McKeon Fitness Erfarenheten är enastående service.

Från det ögonblick du går genom våra dörrar till det ögonblick du lämnar kommer du att känna dig välkommen och motiverad – aldrig skrämmas. Efter att ha avslutat UC Berkeley grundade jag Greg McKeon Fitness. Jag gjorde övergången från gymnastikcoach till personlig tränare och visste omedelbart att detta var mitt kall. Den 21-dagars essentialismutmaningen fokuserar dig på den klokaste investeringen i din tid för att hjälpa dig att leva mer medvetet och hitta mer syfte. Han har pratat med hundratals publik runt om i världen inklusive i Australien, Bulgarien, Kanada, Kina, England, Indien, Irland, Italien, Japan och Singapore.

Greg McKeon en inbjudan att tala

Offentlig talare

Det var genom gymnastik som jag lärde mig värdet av hårt arbete och engagemang. På college slutade jag tävla i gymnastik och började coacha och bedöma. Omedelbart tyckte jag om att hjälpa andra att uppnå framgång och tränade flera statliga och regionala mästare. Det hela började när jag tog examen från UC Berkeley och hade en vision att skapa en ny typ av träning som kombinerar gymnastik, kroppsskulptur och funktionell träning. Jag har hjälpt hundratals kunder från alla olika fitnessnivåer att nå sina mål. Under hela arbetsveckan tillbringar jag tid på att arbeta med ett brett spektrum av klienter som varierar från första gången gymgäster till äldre fitnessentusiaster som vill blanda det och prova något nytt.

Rita f. McKeon – Channel3000.com – wisc -TV3

Rita f. McKeon.

Klicka här – Gratis vuxenchatt

Rate article